Bio-geïntegreerde Gebitsverzorging

Logo 512x512_transbg

Met spijt in ons hart hebben we moeten besluiten dat we geen nieuwe volwassen patiënten voor de bio-geïntegreerde gebitsverzorging meer kunnen aannemen. Deze beslissing was niet makkelijk maar de wachttijden waren ongewenst lang geworden waardoor we geen optimale dienstverlening meer konden verwezenlijken. Raadpleging bij onze tandarts kan enkel nog in het kader van nauwe samenwerking met onze orthodontist. Onze tandarts is aanwezig op donderdag- en vrijdagvoormiddag.

In onze praktijk willen wij elke patiënt een zo hoogwaardig mogelijke tandheelkundige behandeling geven. Dit houdt in dat we met zeer veel factoren rekening moeten houden. Sommige onderzoeken en behandelingen worden niet door het ziekenfonds terugbetaald. Hiervan wordt je steeds op de hoogte gebracht. 

Gelieve minimum 48 uur op voorhand te verwittigen indien je niet aanwezig kan zijn op je afspraak. Op die manier kunnen vrijgekomen plaatsen in de agenda optimaal benut worden om andere patiënten te helpen. Bij afwezigheid zonder voorafgaandelijk verwittigen zijn wij genoodzaakt je raadpleging aan te rekenen.