Raadpleging Functionele Orthodontie

info@gcdetandem.be                                                                011.740.242 op di t/m vrij van 9u00 - 13u00    

Om een duidelijk verloop van de eerste zitting te krijgen, vraag ik je deze informatie door te nemen. Gelieve zeker het aanmeldings- en anamneseformulier in te vullen en mee te brengen. Breng ook een klevertje van het ziekenfonds mee.

 

De eerste zitting duurt ongeveer anderhalf uur. Ik bekijk of een orthodontische behandeling wenselijk is.

Het onderzoek wordt in drie delen opgesplitst :

  1. Een grondige studie van je mond en aangezicht. Ik bekijk niet enkel de mond maar heel het gelaat en de relatie met de rest van je lichaam d.m.v. specifieke testen.

  2. We maken afdrukken van de boven- en onderkaak. Die zijn noodzakelijk voor het maken van gipsmodellen waarop de studie wordt gemaakt. Zij dienen later ook als referentie.

  3. Het radiografisch onderzoek: we nemen een overzichtsfoto om de positie van de tanden in de kaken te bepalen. We nemen een radiografie van je schedel genomen om de vorm en de positie van je kaken t.o.v. elkaar te bepalen. Als er recent - binnen 2 jaar - radiografieën gemaakt zijn bij de tandarts zijn deze waardevol. Gelieve deze bij uw tandarts op te vragen en mee te brengen, of vraag om ze digitaal door te sturen naar :       info@gcdetandem.be.

Richtprijs: € 300 

In de tweede zitting krijg je het resultaat van de uitgebreide studie, gemaakt aan de hand van de verzamelde gegevens. Via computergegevens en gipsmodellen tracht ik je inzicht te geven in de bestaande problematiek. Ik doe een behandelingsvoorstel en leg dat uit. Je krijgt een prijsofferte indien met een beugel dient gestart te worden. Ook tracht ik al je vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. 

Richtprijs: € 200

 

Na de raadpleging reken je contant af.  Er is geen bancontacttoestel aanwezig.  Er zijn wel voldoende bankautomaten in de naaste omgeving beschikbaar. 

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten.