top of page

Info Secretariaat

info@gcdetandem.be                                                                011.740.242 op di t/m vrij van 9u00 - 13u00    

Meestal tref je Rob of Tamara aan de telefoon. Zij kunnen alle praktische zaken regelen en advies geven over kleine problemen. Iedereen die werkt op de praktijk is verplicht om vertrouwelijk met alle informatie om te gaan.

Als je een hulpverlener persoonlijk wenst te spreken, noteren zij je verzoek. Wij bellen jou dan zelf kort terug op een moment dat het niet stoort voor de lopende raadpleging. Hiervoor vragen we jouw gegevens (naam, telefoon, bereikbaarheid) en wat meer info over het probleem. Je mag dit natuurlijk ook mailen. In de mate van het mogelijke proberen we aan je verzoek te voldoen.

Als arts mag Kristien wettelijk geen medisch advies per telefoon geven. Een degelijk advies kan enkel op een raadpleging gegeven worden.

Het secretariaat is gesloten op maandag. Toch werkt onze arts dan. Je kan haar dan per mail bereiken voor dringende berichten.

Voor praktische vragen en problemen, voor het inschrijven op de infoavond of een les, kan je altijd terecht op mailadres van de praktijk:    

           

             info@gcdetandem.be

Zelfs het bespreken van een afspraakmoment of het annuleren van een afspraak kan per mail. Vergeet niet te vermelden voor welke hulpverlener en patiënt je mailt. We antwoorden steeds zo spoedig mogelijk.

Indien je een eerder persoonlijke mail naar onze arts wil sturen, gebruik dan haar persoonlijk  mailadres :

            kristien@gcdetandem.be

Dit mailadres kan je absoluut niet gebruiken voor het stellen van medische vragen. Wettelijk mag ze geen advies geven buiten de raadpleging.​

bottom of page