Raadpleging:
Tandarts

Het is onze specialisatie om de verbinding te leggen tussen je lichamelijke klachten en je tandheelkundige problemen. Zo kunnen we vaak chronische problemen met succes behandelen waar tot nog toe geen oplossing voor was. 

Tijdens je eerste raadpleging wordt een oriënterend onderzoek met bespreking uitgevoerd door Marielle Alewaters. 

Voor kaakgewrichtsproblematiek blijf je in behandeling bij Marielle. Voor tandheelkundig werk stroom je door naar Chris, de tandarts.

Het is nodig dat je je eerste afspraak goed voorbereidt zodat we tijdens de raadpleging meer tijd kunnen besteden aan het onderzoek.   

Een zo nauwkeurig mogelijke kennis van je voorgeschiedenis is essentieel voor onze manier van werken. Daarom waarom vragen we je om het aanmeldings- en anamneseformulier zo volledig en zorgvuldig mogelijk in te vullen:

Op het anamneseformulier schrijf je liever te veel dan te weinig. Het gaat tenslotte om jou of je kind. De aangegeven symptomen zullen ons op de juiste weg voeren. Gelieve op de tekeningen je pijnuitstralingen in rood aan te duiden en je littekens met zwart of blauw.

Gelieve ook de meest recente radiografieën (vnl. OPG, max 2 jaar oud) bij je tandarts op te vragen en deze reeds voor de raadpleging  te (laten) mailen naar

info@gcdetandem.be

Indien je geen recente OPG hebt, hoef je geen radiografie te laten maken. We nemen dan zelf een nieuwe radiografie tijdens je eerste raadpleging. ​Je mag ook vroegere röntgenopnamen (tanden, CT, MRT), labouitslagen, … meebrengen.

Breng zeker een lijst mee van de medicamenten of supplementen die je neemt en een klevertje van het ziekenfonds.

Na de raadpleging reken je contant af.  Er is geen bancontact-toestel aanwezig. Er zijn wel voldoende bankautomaten in de naaste omgeving beschikbaar. 

We kijken er naar uit je te mogen ontmoeten.